2017 Nieuw uitgegeven Moncler Jas Heren Online Sale

Posted by admin 02-11-2017 0 Comment(s)

 

Moncler Jas is een magisch wapen in de winter, maar veel mensen weten niet hoe je je jas wilt pakken! In feite, zolang de down jacket verkiezing goed is, was het dun en stijlvol. Vandaag geeft Xiaobian u de volgende 2017 nieuwe Moncler donsjack, geïnteresseerd mmm volgen met mijn voetstappen.

Moncler Jas Sale is een magisch wapen in de winter, maar veel mensen weten niet hoe je je jas wilt pakken! In feite, zolang de down jacket verkiezing goed is, was het dun en stijlvol. Vandaag geven Xiaobian iedereen onder de inventaris van 2017 Moncler nieuwe donsjack, geïnteresseerd in de mmm om mijn voetstappen ~ donsjack eerst bij te houden voor de koude gebieden van het leven en het personeel droeg, zodat de warmte van de eerste modieuze natuur ook Het is sterk verminderd, de volgende grafiek is "hoe je een sterjaart temperament kan vernietigen."

 

 

Het lichaam van Supermodel KK zou onberispelijk moeten zijn, maar koos voor een niet-fit losse Moncler Jas Heren 2017, zodat de hele persoon iets "leeg" ziet. Bovendien, en het lichaam is niet evenredig met de down jacket, wordt de isolatie functie sterk verminderd. Zet deze Moncler-jas aan, de nationale godin Tang Wei veranderde ook meteen een "passer-by", maar ook niet erg modieus. Er is geen ster in deze straat om hun eigen schaduw te vinden, in feite donsjack om het temperament te vernietigen en niet omdat je de ster zal "net open side."

 

Moncler Jas Heren beide modezintuig en technologiekrachten, het gebruik van sterke kleurenbotsing. De bont bont kraag gevolgd door een verscheidenheid aan kleuren, voor de vorm om een ​​beetje wild en sexy toe te voegen. Met name de ontwerper in de vormgeving van het profiel en accessoiresontwerp, de keuze van een meer zachte donsjackstofkleur, waarbij de heldere kleur van de versiering een beetje sportstijl draagt, echt heel goed dragen.