Hoge kwaliteit nieuw Moncler Winterjas Dames 2017

Posted by admin 03-11-2017 0 Comment(s)

 

Moncler Jas Dames is een magisch wapen in de winter, maar veel mensen weten niet hoe ze een donsjack moeten kiezen. In feite was zolang het gekozen donsjack dun en stijlvol was. Vandaag geeft Xiaobian ons een inventaris van 2017 nieuwe donsjas, interesseerde mmm mijn tempo bij te houden.

Moncler Jas Sale is een magisch wapen in de winter, maar veel mensen weten niet hoe ze een donsjack moeten kiezen. In feite was zolang het gekozen donsjack dun en stijlvol was. Vandaag gaf Xiaobian ons een inventaris van 2017 nieuwe Moncler donsjas, mmm van belang om bij te blijven met mijn tempo ~ donsjack was meestal koud en koud in het leven van mensen en inspecteurs om te dragen, zo warm als de eerste, natuurlijke mode Sterk verminderd, de volgende foto is "hoe een ster donsjas temperament te vernietigen."

 

Het lichaam van Supermodel KK moet als onberispelijk worden beschouwd, maar paste niet in de verkiezing van een los jasje, zodat de hele persoon er een beetje "leeg" uitziet. Bovendien, met het lichaam zeer donsmantel zal de thermische isolatie sterk worden verminderd. Trek deze jas aan, de nationale godin Tang Wei veranderde meteen in een "voorbijganger", maar ook niet in een zeer modieuze stijl. Er is geen ster in deze straat om hun eigen schaduw te vinden, in feite donsjack om het temperament te vernietigen en niet omdat je de ster zal "net open side."

Moncler Winterjas Dames beide modezintuig en technologiekrachten, het gebruik van sterke kleurenbotsing. De bont bont kraag gevolgd door een verscheidenheid aan kleuren, voor de vorm om een ​​beetje wild en sexy toe te voegen. Met name de ontwerper in de vormgeving van het profiel en accessoiresontwerp, de keuze van een meer zachte donsjackstofkleur, waarbij de heldere kleur van de versiering een beetje sportstijl draagt, echt heel goed dragen.